Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt lilla barnbarn som nyss lärt sig gå...


Lilla O

Genom dina ögon
upptäcker jag världen igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-10 23:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Vilken glädje du bjuder på i din fina dikt!
2015-06-25

  ULJO
Vilken underbar glädje
2015-06-15

  ResenärGenomLivet
Tänk så mycket de betyder, barnen... och så mycket vi kan lära av dem...
2015-06-13

    Dan Myrbeck
Underbart!

PS:
Som den insnöade och bokstavstroende författare jag är, trodde jag självklart att detta handlade om bokstaven o.
Men o, så fel jag hade.

Eller har du 29 barnbarn?
2015-06-11

  Gunnel Eriksson VIP
Bra formulerat.
2015-06-11

  Lars Hedlin
Så härligt!
2015-06-11

  Anya VIP
Kallades också Lilla O när jag var liten...efter Kastrullresan. Härlig kärlek i dina ord.
2015-06-11

  Ljusletaren
Läser dina ord och ler :-)
/kram
2015-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det!
Underbara ungar.
2015-06-11

  Chawa VIP
Vilken fin medhjälpare... Vackert i ord och handling!
2015-06-10

  Per "Läsaren" Sörqvist
vackert
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP