Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Jag hör min egen puls
aldrig har jag avskytt tystnaden så mycket

Ligger vaken igen
din lukt ligger vilande på min kudde

Din doft
blir till min stank

Det är omöjligt att somna nu
märker att det inte är kudden som luktar

Det är jag
jag luktar som dig nu älskling

Saknaden efter dig
den sticker i min näsa

Kväver gråten under kudden
biter hårt i min hand

Dina sista ord till mig
blir de sista jag hör innan jag till slut somnar

Somnar där på platsen där du borde ligga
den kala kalla fläcken


Den där förbannat kalla fläcken
Där din doft, blir till min stank.




Fri vers av sandras
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-18 14:35



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Lider med dig :(
2015-06-18

  Linil VIP
Din text är talande och du får fram saknaden bra!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

sandras
sandras