Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelet

 

Du berättade för mig

hur du ibland ser livet som ett spel

Och du sa att man behöver lära sig

att tvingas stå över ett kast då man gör fel

 

Du sa att slumpen kanske avgör

eller att man helt enkelt har tur

Och att man ska sikta på att ta sig framåt

men att det ofta dröjer till man kommer på hur

 

Sedan sa du att det inte alltid

handlar om vem som kommer först till mål

Att man behöver ha styrkan att gå över sina egna gränser

visa alla medspelare hur mycket man faktiskt tål

 

Att du behöver gå långsamt fram

steg för steg bit för bit

Och när du når slutet på resan

inser du att det som räknas är vägen du nått dit

 

Att det finns regler att följa

men att man kan vinna mycket på att lägga upp en strategi

Och att det underlättar att inte gå dit ensam

att man ofta tjänar mer på att ett jag blir ett vi

 




Bunden vers av sandras
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-08 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandras
sandras