Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lämnar jag dig

Jag kommer att vända honom ryggen nu

Allting har han fått
jag vill ha tillbaka allt
Så många synder han begått
Jag har bara tagit emot
borde ha lämnat detta för längesen
Jag tänker på alla de gånger
då jag borde satt ned min fot

Det känns som att han krossat allt
varenda liten del inuti
Allt i mig har han sakta förstört
men jag tänker bryta mig fri
Aldrig mer en ursäkt för honom
han förtjänar inte det
Precis tvärtom.

Jag minns första gången
han höjde sin hand och slog till
Chocken jag hamnade i
hur jag inte kunde annat än bara stå still
Helt ställd över att han kunde göra så
det var bara så svårt att tro
Men det är sista gången nu han slagit mig gul och blå

Jag vägar ta mer av hans elaka ord
vägrar ta emot flera ursäkter
Det finns gränser och jag sätter dem här
även om vi alla har våra defekter
Och trotts att jag är fylld med hat just nu
vet jag vad jag ändå gör
Jag lämnar honom innan jag dör.

Jag lämnar honom nu innan jag dör




Bunden vers av sandras
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-16 16:12



Bookmark and Share


  Per Drysén
Bryt upp, stanna borta, ta hand om dig. Du är värd så mycket.
2015-06-16

  Peter Stjerngrim VIP
Se till att du verkligen gör det också
och inte blott låter det stanna vid
dessa skriftade ord ...
När någon lyfter handen och slår första slaget då är en gräns passerad och det kommer förmodligen att hända igen och igen och igen i allt större omfattning.
Men samma sak gäller nedvärderande, elaka tillmälen och andra motsvarande icke-direkt-vålds-handlingar ...
Du är värd så innerligt mycket mer och bättre än så!
De allra flesta är sådana som inte ägnar sig åt sådant i allmänhet och som i synnerhet inte ens kan tänka tanken på att sin partner slå!
Men oftast är de inte lika spännande
och därför tilldragande som de lite mer farliga varianterna som är så mysigt snälla och gulliga och ... när de är på rätt humör, inte är fulla eller påverkade av annat ...

Önskar dig en fin Midsommar
med sådana nära och kära i ditt liv
som gör dig glad och får dig att må bra!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

sandras
sandras