Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför sjunger mitt hjärta?
varför lyser min själ?
Varför är luften klarare?
skimrande att andas?
Varför känns stegen lättare?
varför lyser solen glittrigare?
Jo bara därför och just därför-
att du finns och jag finns nära dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-06-16 20:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om kärleken!
2015-06-25

  ResenärGenomLivet
Kärleksfullt och tacksamt...så fint...
2015-06-18

  louisegirl
Kärleken är fantastisk, gör underverk...<3
Jättefint skrivet!
2015-06-18

    ej medlem längre
Fint skrivet om kärleken!
2015-06-17

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2015-06-17

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2015-06-17

  Rise Little One
Love's in the air <3
2015-06-17

    ej medlem längre
Underbart bra..kärlek
2015-06-17

  Ljusletaren
Sann äkta livskraft /kram
2015-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om tvåsamhet i den bästa av världar!
2015-06-17

  Gunnel Eriksson VIP
Fin kärleksdikt. Läsaren kan
glädjas med författarjaget.
2015-06-17

  Sommarina VIP
Åh så härligt!! Glatt
2015-06-16

  Chawa VIP
Fin ömsint kärleksförklaring till en älskad... Blir glad av att läsa dina varma ord!
2015-06-16

  Eva Helene VIP
Smittande varm och fin text!
2015-06-16

    ej medlem längre
Kärleken talar i dina ord. Underbara att läsa.
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP