Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Jag väntar men på vad?
I apati är ingen glad
Kan inte skriva lika bra längre
Inte lira lika bra längre
Varken på gitarren eller något värdelöst spel

Isolerad på mitt rum ruttnar jag bort
I väntan på något som inte finns
Jag vill långt långt bort
Men livet är kort så vart?

Andra sidan kan väl ändå inte vara mer dyster?




Fri vers (Fri form) av SvartLjus
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-26 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus