Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Six bottles of vine or brandy


Du förlorade kriget




Den döde drack en öl
kvällen innan.

Han skulle förstås inte ha dött
dagen efter utan långt senare.

Men hans tid
var utmätt.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-10 19:29



Bookmark and Share


  mike irow
utmätt
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP