Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En centrifug i min hjärna.....


Tankar....




Vemodet

Vemodets tid är inne
då alla tankar far i huvudet
som i en centrifug

Tankar om livet
som blev så här
o tankar om allt som ännu ej kommit

Tankar om barnen
som är mig så kär

Tankar om allt jag vill förändra här o nu

Jag kan kanske inte förändra allt
men kanske något

Bara för att kunna släppa
vemodets tankar
o leva här o nu\"




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-04-18 17:00



Bookmark and Share


    Liten Karin
Centrifugera inte iväg från oss bara med dina tankar...vackert, tankar som far i huvudet...
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand