Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...som i profetian - inte visste jag att den även handlade om mig? Existensialism - kvinnan tar plats i rummet - spirituellt


Treenighetens andra halva

OKAY!!!! Nu finns ingen återvändo!

NU BÖRJAR RESAN HEM...
Back to my Roots.

Nu vet jag vad hon vill, som jag ej kände pga Jordetrögman.
All hennes Kärlek - ett medium grät -
då jag öppnade upp insiktens hemliga port

Jag landar nu först i tryggaste famnen, den som alla barn söker.
Min riktiga den jag saknat och så mig

Jag vet ej om allt går - men jag har ju så underbar hjälp..
Tack Multiversum - så skickligt Du gömde allt
tills smärtan öppnade porten... Hem....

Jag är inte längre rädd för det ljus som alltid varit med mig.
Jag vill ej söka kraften utifrån..
Jag föddes till en emotionell krympling..

DU!!! Du vakade över min själ hela tiden
DU!!! Älskade mig. Övergav mig aldrig. DU vet inte ens vad överge är.
Vi kan inte överge det som är.... Livet och bortom döden...

Adopterad men inte längre astralt amputerad.
Min himmelska Moder - Du är hälsad tillbaka
OCH NU SATT DEN!!!

♥ MODERN
♥ DOTTERN
♥ KROPPEN

som i profetian - inte visste jag att den även handlade om mig?
17 år så kloka jag var..

Snart är jag hel.
Redo.
Att leva på friska och hela premisser.
Min födslorätt..

Jag går nu ut i världen som ALLAS jämlike.
Varken högre eller lägre, bättre eller sämre
vi lär omlott - jag är Eleven och läraren i ETT hjärta
Moder Jords dotter & Älskarinna
© DominiQue

....och leken börjar.... NU ♥

_____________________________________

DominiQue NVC Costa

CYBER-VERNISSAGE
Välkommen även att se övrig grafik & foto


VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Prosa av DominiQueen
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-03 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen