Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I krig och kärlek... En liten vuxensaga.


KRIGERSKAN

KRIGERSKAN

Hatet var inte längre besinngslöst
Ej var hon drillad för krig
varken hat eller exersis behövdes
Blodet, en krigerskas blod
bär alla frön av... Instinkt

När hon väl funnit dolken
den som hon som en tidigare han
så väl dolt i medeltida grav
så visste hon var vapnet sätta in,
på natten i mörkret

I ridåer av lust
längtan efter blod och vendetta
hon letade upp dem en efter en
i åtrå, vild lex och ångor av extas
för att avsluta allt i Kärlekens kyss

I hetaste stund - han,
ja de alla, stönade samma:
- AJ Quinna, Du gör mig illa!!!

Hon stönade tillbaka:
- Ja, älskade det gör ont att dö!

Det var inget hjältedåd, det var inget mord.
Det var inget att ge rubrik. Oh nej.
Inget mänskligt kan förstå.
Det var ett uppdrag, ett kall
En Quinnas list

Att döda skuggorna, för att Äntligen
låta hjärtan leva

Hon log milt, med en droppe blod i vänstra
mungipan, munnen som älskade att kyssas..
______________________________
© DominiQue NVC Costa

Bild lånad från WallpaperUp - Konstnär okänd


___________________________________
Välkommen även att se övrig grafik & foto

VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Prosa (Fabel/Saga) av DominiQueen
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-03 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen