Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gRå

 

 

 

 

 

 

 

Jag är ett vackert lån, till livet.

 

Jag har lämnat in mig till pant, mina erfarenheter, mina gråa hårstrån och jag ser

att de glittrar som en gloria där

solen går ner.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2015-07-06 09:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vilken underbart härlig text!

2015-07-25

  prinscess VIP
vackert
2015-07-07

  Mats Edin VIP
Fin!
2015-07-07

  aol
Underbart att tycka om sej själv för då gillar man andra ännu bättre, fint skaldat vännen,
2015-07-06

  KYREUS of Sweden
Man " får"
älska sig själv
2015-07-06

  Anya VIP
Vilken fin liten sak. Mycket levnadsglad och så sann.
2015-07-06

    ej medlem längre
Helt underbar ...
Bokmärker denna
andmäktigt vackra poesin
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP