Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommar det, blommar jag!

Det skönaste är när
det som i marken gror
på det, jorden släpper sina klor
och upp stiger då ett bedårande flor...

Och sen se solen om det så gott dana
inte bara på blomkronan
utan även på "blana"!
Då har man ju fullt upp med att göra
på detta vackra bara gå och spana...
Och tänk DÅ, kan folk STÖRA en och säga
att bara gå omkring och se och dra
det blir lätt en ful ovana
jag säger bara blott: -WHAT!!!
Det är ju en ypperligt god vana!!!.
Och till och med en oöverträffad sed!
Jag tycker du själv skulle vara med!!!

Och sen när ängen av blommor är full
och man mjukt där drattat omkull
för vila ja, men mest är det
för njutningens skull...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-06 16:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
ja bra mycket bra :)
2015-07-07

  lodjuret/seglare VIP
Läste den för min väninna som utbrast i ett glatt "oh!" och så även ett "ah!"
Och det är ju inte utan än att en annan håller med.
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt