Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartmyran


Sprutar svartkonster
käften är en rabiat spelkula
krockar glas till bitar
dör

inombords.

Trots allt
fortsätter tid, rum
oddsen är på min sida

Ingen pissmyra
är godare




Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-09 23:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jävligt bra.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning