Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventilationspoesi

Glädjesteriliserad och ångestfylld
I väntan på något gott
Äro betydelsen ej förgylld
Förtryckande deprivation
Inom mörkrets konsumtion
Ett ständigt elände
En evig observation

De djupaste dalar och de högsta toppar
Äro inget du någonsin kommer förstå

Men just nu är dalen brant
Och lutandes över min sängkant
Frågar jag mig själv varje morgon
Är det värt att gå upp?




Fri vers (Fri form) av SvartLjus
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-13 13:58



Bookmark and Share


    Lars J
Mycket bra skrivet med rytm och flytande som en rimmande tår som rinner över sängkanten och studsar emot golvet.
Tycker om!
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus