Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där behövs viss, vis ledning...

Han fick hjälp med en utredning...
Önskar nu hjälp med barens inredning...
Ringer samma kille...
Då hör: - Du är ju ett snille!
Jag ekonom! Tar bara så´n beredning...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-31 16:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag ser stor likhet med min text Heminredning, publicerad strax innan den här. Om din text bygger på min, borde du ange det i ingressen.
2015-08-05

    Dan Myrbeck
Ja, baren lockar väl...!
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt