Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

_______

en kvinnas nacke är som ett moln jag såg
virvlar längst upp i en blå oas
det är skumt hur saker kan flyta så bra
hon blåser försiktigt och flyttar en stad




Fri vers av ringmuskelmarodören
Läst 303 gånger
Publicerad 2015-08-07 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören