Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rapid fire poetry


en kunke i stan

JAG HÖR BÄVERLÄRKANS STJÄRT SNÄRTA!
jag hör uttersparven yttra sin overt
YR AV SOMMARENS ALLA DOFTER SÖKER JAG MED STIRRIG BLICK ett kallt vattendrag
då ser jag på riddarholmens strand en kulturminister som böjer sig fram..
hon förstår direkt när jag möter hennes kalla blick och en kylig stämma ljuder till
om jag urinerar över er nakna kropp dröjer det inte länge innan partiledningen säger stopp!
i mitt överhettade tillstånd uppfattar jag dom två sista orden som kräver snopp
jag ställer upp kamrat! om det är vad som krävs för att överleva i dagens natur
jag omfamnar henne bakifrån och stöter till som ett brunstigt djur
hon ropar stopp! mellan tårar och blod urskönjer jag en ynklig begäran
jag springer snabbare läck om du knullar min häck om det ej är till herrns besväran
jag byter prompt hål och lägger mig ner
en svalkande ström av vätskor täcker min kropp medan snyftningar och andra ljud börjar ta stopp

jag är inte överhettad mer




Övriga genrer (Satir) av ringmuskelmarodören
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-16 15:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tar fullständigt avstånd från hennes nonsens om ett tredje kön.
2018-06-16

  ringmuskelmarodören
jag undersöker saken.
2018-06-16

  SatansSon VIP
du gillar tydligen j.lindengren. hans nandorfigur stals av granberg.
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören