Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla, nervositet och förväntan

Inför en tenta, tävling eller prestation överlag, händer i huvudet en del.
Exakt vad, beror på förberedelsen och vad som står på spel.

Rädsla kommer från övertygelsen om att man kommer misslyckas.
Det låter likt nervositet kan tyckas.

Men nervositet bottnar i en osäkerhet kring hur det ska gå.
Man vet inte om man ett gott eller dåligt utfall kommer få.

Trygghet i sina förberedelser gör att man inte känner något alls,
annat än en förväntan om att man snart kommer få en medalj runt sin hals.




Bunden vers (Rim) av IngenEtikett
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-08-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IngenEtikett