Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom kultur är hur människor framlever sina liv, vad de skapar av godo, tristess eller ondska. Borde få tycka att kulturen behöver något annat stöd än att bidra med hur att leva och leva ut. Men bidrag kan ju ta sig så olika ut.


Några ord om konsten i sig




Egentligen finns det få böcker, föreställningar och tavlor som är illa föreställande. Ehuru något av det framställda förmår att skapa känslor hos publiken, det kan vara alldeles tillräckligt.

Det som inte skapar någon reaktion alls utöver likgiltighet, kanske bör få må väl av att ställas nere i källaren, brännas på bål offentligt eller förpassas till vinden.

En tidskapsel är en annan lösning på hur att tråka ut eventuella arkeologer i framtiden.
Bara gravplundrare kan väl få sitt lystmäte ur en sådan kulturskatt?
De brukar vara ute i god tid dessutom och hänga av låset något före bästa förbrukningsdag.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-02-11 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP