Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mer kärlek och du får kärlek tillbaka.....


En värld utan sorg.....


I En värld utan sorg

I min värld finns det inga sorger

I min värld finns inget hat

I min värld finns det bara glädje o kärlek

Men i den sanna världen finns det massor av sorg

o massor av hat

o alldeles för lite glädje o kärlek\"




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-04-20 21:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja man måste väl ha en egen liten värld att kunna drömma i för att få kraft till att stiga in i verkligheten...så tycker allafall jag...din dikt är mycket bra!!!
2006-04-21

    Liten Karin
Jättefint skrivet vännen....
2006-04-20

  mb74
så sant o så bra skrivet:)
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand