Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskedröm, nu finns en töm...

De bästa orden ska inte vara många
de bästa orden ska inte vara långa
hur ska man dem då fånga...

De bästa orden de ska i en sjunga
De bästa orden de ska i en gunga
då får de inte bli för tunga...

De skall var så lätta att gnola på
de skall vara så coola så
att det känns som om man
blev helt omsolad då...

De skall vara så mjuka så
så man kan stuka till dem då
för att få plats med fler då...

De får gärna komma som en prolog
aldrig som en epilog, ej så´n våg
men bli en evig bölja
att bara över en skölja
och sen alltid en följa...















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-04 20:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så..Tycker om ditt sätt här! kram
2015-10-06

    Dan Myrbeck
... och inget braigt dölja!
2015-10-05

  axveronika
javisst är det kul att leka med ord!
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt