Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla forskare eniga nu!

Till sin patient sa dr Brown
bäst medicin är skratt, jag går down...
Hämtar henne nu
som ska hjälpa dig du...
Här kommer hon sköterskan: Vår Clown!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-06 21:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hjälper inte det, så får vi väl
ta till en undersköterska



som gör under!
2015-10-07

  ULJO
Den var bra
2015-10-07

  Ljusletaren
Att skratta frigör endorfiner och helar åtminstone ytligt + ett gott skratt på köpet/kram
2015-10-07

  Lars Hedlin
ja tänk om det vore just så...
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt