Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklart skillnad!

Du säger, jag är så tjock ju
men jag är inte alls ens fet du
det är bara så
numera med mig då
att jag SYNS bara lite bättre nu!
******************************





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-09 07:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, det var skillnad det...snyggt...
2015-10-09

    ej medlem längre
Positivt och skönt!
2015-10-09

  Lars Hedlin
Precis! :)
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt