Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket roligt kan göra ont!

Min mest älskade pina är
när Du får till Dina skämt så där
så jag viks dubbel
av magknipets bubbel
så jag nästan skrattar ihjäl mig här




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-09 23:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stort tack för berömmet,
är jag SÅ rolig?!!
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt