Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid platt fall Gäller Bara upp!

Vad du är stark
sa en man till mig...

Hur kan Du hålla Dig
i en så´n fin form,
i springfart gå...

Jo du, sa ja, jag har lyft...

Va, avbröt han mig, GÅR DU PÅ GYM...

Nej inte alls, sa jag, jag tränar hemma...

HAR DU GYM HEMMA VA?

Jag har inga träningsredskap alls!!!

Hur kan det då bli ett så bra resultat?

Jag lyfter själv min body varje
gång jag blir knockad down!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-12 23:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra avslut på texten!
2015-10-13

    ej medlem längre
DET ger styrka! Jag har alltid beundrat människor som reser sig efter livets alla törnar.
2015-10-13

  Lars Hedlin
Hi hi mycket bra :)
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt