Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troligen rätt svar...

Läraren undervisar nu..
-The first cells were well probably du...
Vet just du vad då...
-Jag tror de var just så...
De var väl totalt lonely ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-13 22:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, håll inte på att vela:

Sätt igång å dela!
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt