Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger bara om... Go for it!

Kärlek var ett ord bara
ibland alla andra ord...

Men så händer det något...

Någon kommer förbi, stannar till...

Och ger det ordet en så´n betydelse
så man tycker hela jorden darrar ju...

Det är då man upptäcker det
det är ju man själv som är helt
överraskad och inom en skakar
allt i en som ett glädje rus...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-13 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt