Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal!

Jag blev allt rundare
men började att leva sundare...
Gick ner i vikt...

Chefen kom in, visade på sin kropp,
sa han gått ner, var rund rund innan,
hur har det gått till sa vi... Pulvermetod
sa han... Den kostat skjortan, suttit
hårt åt, sa han...

Ja sa vi, vi ser det, den spänner än minsann...

Då ställde jag mig opp, dansade runt
visade min kropp, och sa, jag har också
gått ner i vikt som ni ser...

Han undrade vilken metod jag hade haft,
vanlig mat, sa jag. Vanlig mat, sa han, vad
menar du? Då sa jag, husmanskost kamrat!










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-14 12:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Många följde mången magisk metod
ända tills de förstod
att de skulle äta mindre och röra sig mer.
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt