Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blommeri, naturen fyller i!

En blomma här och där
som blommar upp på min väg
håller mig ihop jag faller inte isär...

Bara doften ifrån de där
i deras inbjudande atmosfär
upplöser allt besvär
man känner av i livet här.

Även en liten knopp
det ger mig hopp
och kanske än igen
i livet en solvarm topp!




Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-16 12:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Positiv anda!
2015-10-19

    Dan Myrbeck
Ja, visst ska vi rosa rosor och
andra blommor!
2015-10-16

  M.Eta
Blommor berikar livet! Så sant.
2015-10-16

  Rise Little One
Positiva tankar som alltid!
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt