Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundan inte tröttar men frågor...

-Nu är du ute och går igen...
Varför så ofta min vän...
-Jag går för livet...
-Hur känner du dig efter rundan, den...
-Som en perenn, som en perenn...
-Som en växt? Vad menar du nu?
Jo att jag går, för att orka komma igen!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-17 14:04



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*1000TACK***
OTROLIGA???FRÅGOR???
ANVÄND HJÄRNAN*
DET*ÄR*SMART*
OCH*SJÄLVKLART**KRAM*
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt