Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ords tyngd!

Tomma ord
tänk att de
kan väga
så mycket
smälla så hårt
så tufft
så innehåller
de bara luft!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-17 14:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra slutsats!
2015-10-19

  Lars Hedlin
JA så är det onekligen...kram
2015-10-19

  Eva Helene VIP
Så träffande! Bra!
2015-10-18

  Irene Åberg
Hej*
Tänkvärd och så Sant*
Tomma Ord*är inte*OK*KRAM*
2015-10-18

  Ljusletaren
Nu blev jag helt utan ord men din text gav sanning och den suger jag vidare på. Förbaskat bra ordat/ kram
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt