Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att ge sig tåls...

Jag skickar varje dag
ut mina ord i rymden där
lyssnar så klart
efter Dina...

För ett anrop
till en Hjärtanskär
måste väl i tystnadens rum
höras mycket längre och bättre där
än vad de gör här...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 14:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Absolut, och motparten kan inte vara mer curius...
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som berör!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt