Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det, ja just det!

Det mest intressanta
med människor är...
Inte deras status...
Utan det har mer
med deras hjärta
att göra hur
de behandlar andra
människor som de möter!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA stort insiktsfullt faktum! :) kram
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Ja. Och intelligens, humor, etc.
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt