Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I litet hopp klädd!

Fråga aldrig kärleken
hur länge den stannar
för den finns varken tid
eller rum, bara en tanke
på det kan få den
att bli stum...

Och skulle den försvinna
det kan ju hända
både man som kvinna...

Då är det ingen idé
att orda om när
den kommer tillbaka...

För den gör ju precis
som den vill och slår till
när som helst och var som helst...
Och i vem som helst!

Men man kan ju göra nå´t...
Vara lite beredd så
och inte låsa om sig hårt då
för det kan ju hända
att den tänker
komma förbi och knacka på...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-20 16:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Denna var jätte bra skriven :)
2015-10-21

    ADI Nehlin
kloka ord
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Kanske ditt bidrag till nya boken?

Bra det där med
Gevaliakärlek.
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt