Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tvålade till en vän!

Idag skulle jag träffa en grupp
människor. Där skulle även den
bästa vännen vara med...

Hon hade bjudit mig på skjuts innan...
Och jag tänkte om jag skulle ta med en
blomma till henne som tack...

Då såg jag den nyinköpta Maja-tvålen
på byrån innan jag skulle gå ut, den som
hon älskar lika mycket som jag gör
eller kanske mer...

Jag stoppade den i fickan...
Och gick till mötet... En av de
första som såg mig var hon... Vi
kramade om varandra, jag smusslade
upp tvålen till höger hand, tryckte den
emot henne, och gned den mot hennes
rygg och sa, nu tvålar jag till dig...

Skrattande sa hon, igår hade hon upptäckt
att det var bara en liten bit kvar av hennes
sista Maja-tvål... Hon borde skaffa en ny...





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-20 16:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för att du är just du och att du sprider av din glädje så fint :) kram
2015-10-21

  Ljusletaren
Det ska var du solen ... skrattar gott ... du med ditt varma hjärta kunde inte låta bli att ge henne tvålen :-)
/kram
2015-10-21

    ADI Nehlin
Håller med föregående talare!
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Du är skojfrisk och sprider mycket
glädje och positiva tankar.

Världen behöver fler som du.
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt