Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värna Vår Vänskap!

Att så ett frö av godhet av
var Madame som Monsieur
det vore inte bara en vacker
handling utan en början till
att pö om pö till all ovänskap
i världen, ta ett rejält adjö!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-21 16:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes! Mycket bra! :)
2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt