Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Little Son...

Dad said, it´s raining cats and dogs...
I went out and fast put on my clogs
brought my biggest box
looked for cat, red like fox
but all I got was soaking wet socks...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-25 23:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hel gillar :)
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Haha!

Också bra med annat än svenska Limerickar som variation här på
sajten - klart sällsynt av de jag
sett.

PS: GRATTIS till *-texten!
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt