Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör som Gustaf Dalén!

Min idol alla kategorier
är Gustaf Dalén solventilens
uppfinnare, han blev själv blind
efter en sprängolycka och illa bränd...
Trots det jobbade han vidare sen ändå...
Uppfann ännu fler saker...

Och han tröttnade på folk som klagade
och gnällde över bagateller hela tiden...

Så han lät tillverka nålar, med texten:
TÄNK POSITIVT! Dessa delade han ut
till folk så fort de för minsta lilla
strunt började att oja sig...

De finns att köpa eller beställa på
G D-museet i Stenstorp...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 10:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes :) bra där!
2015-10-29

    ej medlem längre
Du har hittat din like! :)

2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt