Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tänt facklan!

Tänd ditt hjärtats eld nu
gå inte och vänta du
att nå´n annan
gör det åt dig du...

Nej starta din egen brasa
låt kärlekselden rasa
sen är det bara att
på förvånade
blickar stå där
så gott och sen kalasa...

Och då få se
att väl där det brinner
inget alls försvinner
ej heller förrinner
när man med nå´t
av kärlek fyllt på
då blir det ju så
att inte bara man själv
utan alla finner
på en så´n god brasa
vi alla vinner...

Och vi
följer ju tidens melodi...
Ja, vi gör ju det rätta:
Åter vinner!
















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-30 09:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2015-11-01

    ej medlem längre
Sant!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt