Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll lagom!

Lyckan håll om
men glöm hård töm
men den är inte alls oöm
men den är ju som vi alla
den vill inte ha en för hård söm..







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-31 20:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra!
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt