Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragningskraft...

Det är sättet som du rör dig på
och som ögat ditt ser på mig
är det som berör mig allra mest...

När jag ser dig
på långt håll
komma emot mig...

Då har du inte sett mig än
men jag har sett dig
min vän...

Men jag ser hur du då
på huvudet vrider
tittar hit och dit...

Där jag står, då våra blickar möts
ser jag hur ditt öga tänds upp så gott
inte bara du, utan även jag får brått...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2015-11-01 11:21



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra skrivet.
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt