Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad annars...

Och du undrar vad jag
pysslar med och sysslar med
och övar på för nå´t..

Men till oss alla här
hur ju ett livsviktigt
uppdrag gått...

Då är det väl givet
att man gläds, lever och tränar
var dag för den gåva man fått: Livet!




Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-01 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt