Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig sluta tro...

Jag vet jag faller
för sköna ord, nå´n kommer...
Kanske, menar det..




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-03 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA den som väntar för väl se!
2015-11-04

    ej medlem längre
Fin haiku om att hoppas på det goda!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt