Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man ger...

Det du ger kommer
i någon form tillbaka
till dig, så vill du alltid
på något gott, ja på det bästa
bara smaka, då vet du så klart
hur du skall få till det så underbart
då är det bara att börja och baka och
sen bjuda in på din godaste kaka... .. .




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-04 10:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
.... och kaka söker ju maka,
eller make, eller vänner/bekanta...
som bekant!
2015-11-04

  Lars Hedlin
INSIKTER!
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i texten!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt