Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med plus få skjuts...

Inte kontrollera
Inte heller över agera
Men fantisera gärna mera...

Inte gapa efter nå´n
Inte apa efter nå´n
Men guld ju, att bli inspirerad av nå´n
Och guldigast, skapa god gemenskap så´n...

Inte bara negativt kritisera
Så för att få det att väl fungera
uppmuntring också addera...

Då blir det ju ett lyft
till att orka fortsätta
och få till lite mera!
Och i sin egen
värld kanske
till och med
få avancera!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 12:57



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Så Rätt Du Tänkt!
Uppmuntra*Glädja**Kram*
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt