Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUDITION!

-Har du uppträtt på någon scen?
Klarar du av starkt rampljus du Sten?
-Ljus har jag prövat?
-Scen där du har övat?
-Hemma ju! Vid kylskåpsdörrens sken!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-06 22:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppas det hjälper,
annars får vi kalla
in den goda fen!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt