Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ja, men sen...

Gäller det alltid, ord har man fått till skänks
och man får göra med dem vad man vill...
Dela dem, sätta ihop delarna med andra...

Och få till nya ord utan att man
anses som galen eller fräck
och då ta´s väck i en säck...

Kanske bäst att skynda på nu
med orderiet, för man vet ju
aldrig hur det kan gå sen du...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2015-11-07 19:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
precis ....
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt