Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drag av annat slag....

Hos doktorn, ta ett djupt andetag
sen blås ut, tryck ut allt efter ett tag
patient så gör
precis såsom man bör
och rummet fylls av annat än behag...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-08 11:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kan hamna i blåsväder...
2015-11-09

  Lars Hedlin
Skoj
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt