Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krav! Koppla av!

För att inte bli krossad
av livets möda börda
koppla av då och då
berusa dig av allt
Du kan skörda...
Böcker, filmer,
människor som
har en medryckande
god underhållande
och upplyftande strategi
och glöm inte
en vacker tavla
eller en fin bild
inte heller nå´n
glad melodi
och skriv
lite mer
poesi...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-08 15:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt