Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerickar

-Hur mår du nu käraste Sven...
-Det vet jag inte käraste vän...
-Varför inte då?
-Det är ju bara så...
Doktorn har ej hunnit till mig än...

På sjukhusets expedition
frågas det, har ni legitimation?
Nej inte alls då
doktorn han skrev ner så
han ska kolla upp min laktation...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-10 00:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Gillar 1:an bäst.

(Det är ganska länge sedan jag
skrev en limerick själv...)
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt